eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmeni Murat TAŞ' ın kurucu ortağı olduğu "TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA KARŞI KUŞAK DAYANIŞMASI" projesi faaliyetlerine başlamıştır.

Okulumuz öğretmenlerinden Gülümser ÇİFTÇİ öğretmenimizde "TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA KARŞI KUŞAK DAYANIŞMASI" proje ortağı olmuştur.

Öğretmenlerimize projelerinde başarılar diliyoruz.

21.02.2021 274

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA KARŞI KUŞAK DAYANIŞMASI PROJESİ

Bu proje ortaokul öğrencilerini, 5.sınıftan 8. Sınıfa kadar kapsamaktadır. Covid-19 pandemisinden dolayı karantinada kalmaları nedeniyle 65 yaş üstü büyük ebeveynleriyle kuşak dayanışması yapmaları amacıyla oluşturulmuştur. Evde kalan bireylerin teknoloji bağımlılığından olumsuz etkilendiklerini göz önünde bulundurarak, teknolojinin değerlerimize etkilerini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Böylece yaşlılar kendilerini yalnız hissetmeyecek, çocuklar ise teknoloji bağımlılığından uzaklaşacaklar. Bu projemizde nesiller arası bir köprü kurmayı amaçlıyoruz. Diğer ortaklarımızla da süreci yürütüp aslında beraber olduğumuzu ve sevgimizin her engeli aşacağını göstermek istiyoruz. Yaşlılarımızın yardımıyla çocuklarımızın içe dönük, asosyal, teknoloji bağımlısı bir birey olmasını engelleyerek, büyüklerine saygılı, etkileşim içerisinde, teknolojiyi amaç olarak değil araç olarak kullanabilen bir birey olarak büyümelerini hedefliyoruz. El ele verip bu günlerde güzel anılar biriktireceğiz.

Öğretmenlerimize projelerinde başarılar diliyoruz.

21-02-202121-02-202121-02-2021